You've strumbled to my wishland. you can wish anything here+Follow me or go Home ?
//OhMyJeha
Author Story Linkies Credits
NurAfiqah Binti Wahidin :)
Tuesday, 1 May 2012 | Tuesday, May 01, 2012 | 0 comments

Hi , Cube teka tu siapa ? tekaaa laaa , nnti bagi hadiah :) hoho . Kay , aku sayang dia sangat-2 . Nama dia NurAfiqah Binti Wahidin . Comel kannn ? *kenyit mata . Dia kakak angkt aku sbenarnye :) sebab tu la sayang dia :') . Kalau dia ade malasah , dia cerita kat Jeha . kalau Jeha ade masalah , aku cerita kat dia :') . Haritu , Jeha lepak ngan diaa . haha , dia menggila :P kiteorang balik sekola sama2 , kadang2 dye balik dengan ayah dia :) aku balik dengan syamin . Aku suke genggam tangan dye . Dia selalu rapat dengan Midah :)

Dia budak baru kat SMK Taman Keramat :) First time Jeha jumpe diaa , jeha ingatkan diaa pendiamm :) Hahaha , Bile da jumpee dia . Da tahu perangai sbenarn dia ;) . Dye cepat sensitif and menggila :P . Dia taken by Muhammad Nazrul Bin Muhd Tajuddin . Hoho , dye ade blog . ni link blog diaa http://afiqahwahidin.blogspot.com/ . Follow and baca laaa entry dye ;) haha , *promote*

Tadi , Jeha lepak dengan diaa . Jeha temankan diaa jumpe pakwe dia :) okay , dorang sweeeetttttttt . Jeha asyik tergelak je tgk dorang . hoho :O . Masing-masing maluu :') . Bile pakwe dia da balik , Jeha lepak kejap dgn diaa . Bile Jeha lepak ngn diaa , Jeha ternangis depan diaa :'( . ok , ade sebab kenape ternangis depan dia :( sorry , kak . Ok , dia pujuk . Tapi , jeha tambah nangiss -.- hmm . tak boley kawal la sbenarnye.Aku nak dia sorang je jadi kakak angkat aku :* . Sayang kau kakkk :* .

Happy birthday to mee :)
Saturday, 31 March 2012 | Saturday, March 31, 2012 | 0 comments

Hye korang :D lame kan tk updatee ? alasan Jeha ialah malassss and busy :3 haha .. 19:3:199 . birthayyy jehaaaaa ~ lalalalalla ~  haha , Happpy laaa :) 19.3. da lepasss kan ? arini da bape ari bulann ,, so lmbt jeha update kan ? biase la tuhhh . Smileeeeeeeeeeeeeeeeeee :)

Haritu , mse 19.3 kwn jeha da rancang nak baling tepunggg and blabla lepas balik skolaa :P tp tak kesampaiann .. nasib malangg menimpa kwn2 jehaa :) dorang kene panggil ngan cikgu disiplin sbb baling tepung .. perkara yg jahatt ? so weirddddd ~ kiteorang pelik laa knpe kene panggil ? padahal belum baling lagi kan ? Jeha tk kena sbb cikgu tk nmpk jeha main tepung xD . tp kesiann la kat suraya , nad , syamin and salshabila kan ? K , perkara tu da selesaiii :)

Bileee hari 30.3 .. kiteorang ade projek Geo dlm berkumpulan :) tp jeha pelik .. tetibe suraya kte 'hutang kau blom langsai lgi ?' langsaii apee ? jeha malass nk ambek thu kn ? sbb jeha tkde hutang dyee ponn :P dye ktee hutang kau ngan aku , nad , syamin , salshabila belum langsaii ! weirddd ! Kiteorang rncang nk buat projek Geo tu kt umah suraya ... pastu dorang kte OK !! jeha pon pegi laaa tp dorang suruh bwk baju .. jeha kte laa utk apee ? dorang kte nk mandy kolamm -,-' so , jeha bwk jee laaa :P *blurr

Bile da siap projek , kiteorang main kt luarrrrr ~ suraya yg ajakk . Jeha ikut jee laaaa . sekalii nad and syaminn da sediakan tepung + telurrrr ! Perhhhhhh ~ jeha larii laaa tp tk sempatt . dorang cmpak telur tu kt blkg bdn jehaaaaa . sakittt woi ! HAHA -.-'  leps kena telurrrr .. saffiudin sepak bola kt bdn jehaa :) meranaaaaa ! haha , nk tgk gmba kiteorang ? waittt :)


                                                             SAYA SUKA EDIT GAMBAR :)

Tu gmba kami bersamaa :) *peace* . harinii besttt gileeee :) p/s : entry agak panjangg , if korang nak bacee . bace laaa :) if korang tknk bceee , tk kesah :D Kbyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !




Older Post