You've strumbled to my wishland. you can wish anything here+Follow me or go Home ?
//OhMyJeha
Author Story Linkies Credits
bye2 , bdk2 6kurniaaa .. i will miss u !
Saturday, 19 November 2011 | Saturday, November 19, 2011 | 0 comments

assalamualaikumm =) .. betapa sedihnye jehaa sbb terpaksaa berpisah ngan bdk2 6kurniaaa . jeha anggap dorang mcm adik beradikk .. tp , jeha tak akan lupekan dorangg ..  kwn2 jeha laa tempat jeha mengaduu ..de yang masok asrama , de yg skola jauh2 .. n mcm2 laa . rasee mcm tak nak berpisahh jee .. tp , nak buat mcm mnee , utk mse depan msing2 la kann ?

semalamm , hari terakhirr .. jeha nak nangiss jee depan dorangg tp jeha tak sanggup sbb semalam utk kiteorg enjoyy kan ? so , tak mau2 sedihh .. semalam jeha n kawan2 lain pergi Jusco Au2 .. kiteorang makan KFC for jamuann =) . tp tak ramai laa sbb de yg balik kampungg , mybe mak bpk dorang tak bagi ?sedih kott , nak berpisahh . tak de la tmpt lepakk kiteorg kat kedak Pak Cik Atan ? tak de laa nak g kedai Cik Ita ? xde la nk dtg petang kt SKTK1 tuu ..tp , jeha bangga sbb eisya cium tangan jehaaa .. selame ni jeha tunggu die cium tgn jehaa . akhirnyee , dapat jgkk ! dri drjh 5 jeha tunggu . asyik jeha je cium tgn diee ,, of course la die lahir dluu .. 

For teacher Sarwanii , jeha mintak maaf kalau selame ni , jeha selaluu main dlm kelass . tak focus teacherr ajarr kat depann . sorry sgtt ! mse result keluarr .. jeha sedih tgk teacherrr .. teacher menangiss sbb tak ramai dapt `5A .. mmg sedihh .. jeha rase bersalahh .. selama ni teacherr barusaha utk dptkan kiteorg 5A . tp hanya 5orang je dptt . i'm so sorry , teacherr .. jeha mmg buat terbaikk .. jeha mmg da berusahaa .. tp jeha dpt sikitt jee .. thanx teacher smlm bwk kiteorg makan dekat KFC .. jeha tkkan lupe kenangann tuu ..

 For my gengg , - eiyka , aida , zhah , qila , syaminn - .. i miss u ! korang la tempatt yg selalu aku mengaduu .. weyh , korangg .. kite mseti berpecahh kann ? eiyka kau skolaa kt rawangg kann ?! zhah kau skola kosas , uwaa . jauhh seyhh ! dia ni kadang2 lesbo sikit ngan jehaa .xde sapee nak lesbo ngann akuu ! , hahahahhah weyh , kau twu x ? aku tkot kot bile kauu mara . kadang2 tu aku acah2 nak pukull kauu , pastu kau bangun mcm nak pukoll akuu . aku menggelabah siott =,= !tp best kawan2 ngan diee .tp skang ni die tengahh risauu . nk twu sbb ? de la sbb tertentuu ! hahahaha ..qila kau skola mne ?  hurmm .. jauh gilerr ! k , kite de byk kenangan maniss kite kann ? kadang2 tu satu hari kat skolaa asyik gelakk jee .. tak berhenti2 .. hey2 , qilaa .. sorry .. kadang2 tu kau citer kat kiteorangg . kiteorangg tak dengarr . terpaksalah kau ckp sorangg . xde laa spee yg nak g tandas setiap masaa kann ? kau sorang je perangai mcm tuu .. aiddaa ! k , aq twuu . kau skola sme ngan akuu . nasibb baikk .. dpt jumpe jumpe hidungg kau yg tinggi tuu . maklumla pinokioo . hahah . joke XD . syaaminn , kau skolaa mnee ? aq rse kau x skola sme ngan aku kann2 ? kau skola selayang kann ? hurmm , asl la jauh sgt2 niey ? eiykaa , xde spe laa nak pukul aku kann ? kau yg selalu pukull akuu , hahaha ! sbb pe ? sbb aku Lembab ! k , iknowit ! k , aku takkan lupee perangai korang tuu .. n aku takkan lupee persahabatan kitee ..


Eisya , Nad , Mimi , Arfah , Farahh ..Aliatull .. Solah , Azrull , Ahmadd ,  Fazarii , Zakirull korang pon kawan akuuu . aku pon xkan lupekan korangg . Eisyaa , walaupun .. drjh 5 . aku kwn baik ngan kauu .. tp kau still kwn baikk akuu . aku takkan lupe kan kenangan maniss aku ngan kauu kat tangga ! kat bAsikall .. ntah laa . kadang2 aq  teringt pasal benda2 tuu . aq rase seronokk giler2 ..tp , syg . drjh 6 aku ngan geng akuu . kau ngan geng kauu . tp kite tetap bertegurr . aku slalu text kauu ..tahniah ! dpt 5A !  mimi ! kau sme skola ngan akuu . k , xde hall laa .. bole jumpe kann ? kalau kau skola mne2 , kau walling ngan aku , erk ? nadd ! sorry , yg benda lepas2 tu mse g WWM . im really2 sorryy .. k , bkn senangg kau nak maafkann .. k , aku fahamm .. arfahh .. time kasih jaga aku kat Moribb , taww .. jgn mkn lmbt2 ag . hahha .. farahh ! kau comell .. k , aq xkan lupe perkataan gedik ! kau suke ckp gedik kann ? aliatull ! , my daughteer . aku anggap kau anak akuu .. hahah . wahh ! ye laa , kalau kau pindahh . xde sape nk buat flying kiss katt aku kann ? aku harap kau pon tak pindah skolaa ..Solah , Azrul , Ahmadd , N Fazarii . solahh bdk kecikkk .. azrull n fazari yg kejamm . aku takkan lupe koranngg . walaupunn korang bedua ni kejaamm .. korang baikk .. hahhaa . tp aku slalu ejek korang kann ? tu balasan diee .. hahaha .. korang kwn baikk .. kan ? aku twuu .. korang dpt 4A 1B . tahniahh ! dgr citee . korangg nk skolaa sme2 kann ? hurmm , bgoss la tuu :( . hahaha .. ahmadd ! kauu ! cbe kau tgk kat bju kauu . de signature akuu .. aku tuliss sesuatu . alarhh , kau da bceee .. menyirap kan aytt akuu ? what everrr . Zakiruull .. kau sorangg je panggil aku Najee . yg lain panggil Jehaa kan ? so , xde spe nak pggi nme panggilan yg pelik tuu . hahahha . pape jee . aku tak kesah nak panggil nme aku pe ? walaupun , kau slalu buat aku bengangg  . tp kau baikk .. aku ingtt korangg semuaa ... koranggg ! aq sayangg koranggg !
k , kwan2 yg lainn . korang ponn kwn akuuu . tp kurang rapatt =) xkesaah laa . aslkann kite satu kelass kan ? susah senang ? kita bekerjasammaa .. k , korang jgn lupaa akuu . insyaallahh , kalau de rezeki . kita jumpee lagiii .. syg korang ! muaahhhhh !





Older Post | Newer Post