You've strumbled to my wishland. you can wish anything here+Follow me or go Home ?
//OhMyJeha
Author Story Linkies Credits
Rindunyeee =')
Tuesday, 13 December 2011 | Tuesday, December 13, 2011 | 1 comments
hyeepp , assalamualaikum ... bosaann , tapi bila tengok gamba ni mesti nak nangiss ='( . tak tau nape ?,  maybe rindu kot kat dorang ni .. lagi2 kalau tengok gamba sorang demi sorang . mesti ade kenangan maniss , haha .. banyak kenangan maniss dan kenangan pahit in 6kurniaa =) . Rase macam nak je masok 6kurnia ni . nak duduk tempat Jeha . Teringin tgk meja Jehaa .. Jeha kenal meja Jehaa . akhir tahun memang best , cume kiteorang asyik keluar kelass je .. kenape ? ade yang kena menari laa , ade raptai Anugerah Cemerlang laa dll , tu yang jarang duduk dalam kelass , tp en .. teringin sangat bila naik Form1 .. nak sangat kelas mcm ni ?! tapi , tak tawu laa, mcm mane kelas Jeha nanti . Just wait and See , hehe ..Kadang2 nak nangiss pon ade bila teringat hari2 terakhir dekat sekola tuh , tapi , sometimes .. rasa happy and sedih bile terigat kenangan-2 yang seronok .. tapi , Jeha teringat bile buli sape tah , same ade Nad atau Zhah . bestt sgtt .. riuh rendah kelass . tapi bape orang je yang buli . yang lain busy siapkan buku  skrap , maklum la dorang belum siapkan , Yang da siapkan bole la main kan ? Btw , rindu Miss Sarwani yang sporting ... tapi nk buat cam mne ? itu sudah berakhirr .. #ayat harini sedih skit ,

   -  Sayang Kelas 6Kurniaa sampai bila-2  -



Older Post | Newer Post