You've strumbled to my wishland. you can wish anything here+Follow me or go Home ?
//OhMyJeha
Author Story Linkies Credits
Skype ;)
Wednesday, 28 December 2011 | Wednesday, December 28, 2011 | 0 comments

Assalamualaikumm and hello bloggersss . uishh , da lame tak update en ?  Ok , tengok topic jeha . Skypee ? by the way , bru je buat skype nieh .. budak kuno la katekan .. hahaha . Dulu memang terpikir nak buat skype tapi untuk apee , kan ? Pastu bukak Facebook ramai yang pasall skype . yang Jeh ni cemburu la . dorang ade skype , but Jeha ? Pastu siap snap pic lagi bile dorang webcam ? Hahah . tapi masalahnye Laptop my sister ni takde webcamm . tu la pasaii :( Laptop abang , ade webcam . tapi dia belajarrr .. heee . masaalah !
 
Nama Skype : NurulNajeeha


Add la , ye . bile baru buatt so friends pon sikitt la kann ? hahha , buat sementara ni .. Jeha chat ngan Kak Marissa . Dia baiikk :) tak de la bosann sangatt . First Jeha tahu tentang skype ni dari Abang Jeha . Jeha selalu dengar sound chat dia lain macam . Jeha ingatkan sound Facebook . Tak puas hati tuh , nak tengok gak bunyi ape ? ouhh , rupenyee2 sound chat for skype .. baru Jeha tawuu . haha . menggelabah en ? Haha . okay tu je nak ceritaa =) . Esok jeha ade orintasi untuk tingkatan satu kat Sekolah Menengah Taman Keramat . haha =) Jeha pergi ngan mama .. hahaha # ngadee .





Older Post | Newer Post